• 06 - 38 32 74 69
  • info@schoorsteenveegbedrijf-brouwer.nl

OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u graag een persoonlijke offerte ontvangen?

NEEM CONTACT OP

OMSCHRIJVING

Schoorstenen hebben het vaak zwaar te verduren kwa weersomstandigheden. Wind, neerslag en temperatuurswisselingen zorgen ervoor dat de schoorsteen naar mate van tijd een onderhoudsbeurt nodig hebben. Gebeurt dit niet dan is de kans groot dat er scheuren gaan vormen, stenen naar beneden vallen of dat de schoorsteen rook gaat lekken. 

Onderhoud kan op verschillende manieren. Als u tijdig de aanslag van mos laat verwijderen en daarna laat impregneren dan kan de schoorsteen weer jaren mee.  De kosten voor het verwijderen van het mos en daarna het impregneren zijn 100,-

Schoorsteen voordat hij schoongespoten is.

Schoorsteen na de behandeling

 

Is de schoorsteen al in een slechtere staat dan is het opnieuw voegen van de schoorsteen vaak een goede keuze. De kosten hiervoor hangt af van de situatie. Ruime indicatie van de kosten is 400 tot 800 euro. 

Het loodwerk wat om de schoorsteen zit wil ook nog wel eens wat scheuren vertonen. Dit kan dan weer lekkages veroorzaken. Ook deze kosten zijn weer afhankelijk van de situatie. Bij een klein stuk lood vervangen moet u denken aan 75,- en bij heel slecht loodwerk kan het oplopen tot een paar honderd euro. Dit komt ook door de materiaalkosten. 

© copyright 2024 schoorsteenveegbedrijf-brouwer.nl - KvK 66442370